CAMAC MINOR ESCALERA 200kg - 19,9m

CAMAC MINOR ESCALERA 200kg - 19,9m
Výrobce:CAMAC
Zařazení:Stavební výtahy
Záruka:Záruka 2 roky

U dodavatele (expedice 2-5 dnů)
 
Cena:227 413 Kč bez DPH
275 170 Kč vč. DPH


Díky snadnému a rychlému systému montáže je tento lehký žebříkový výtah ideálním pomocníkem pro renovace, drobné stavební práce a údržbu staveb.
Může pracovat ve svislé i šikmé poloze, přizpůsobí se všem požadavkům.
Kromě klasického vozíku s klecí může být osazen speciální plošinou na desky nebo automatickou nádobou na kapaliny či beton, což dále zvyšuje využitelnost na stavbách.
Toto zařízení je velmi užitečné při opravách nebo renovacích, umožní přístup i na místa kam se pomocí jiných zařízení není možné dostat. Je lehké a snadno sestavitelné, s jeho pomocí je možné se snadno dostat na střechy či do oken.
Šikmý žebříkový výtah MINOR má modulovou konstrukci pro snadné sestavení přímo na staveništi. Také je možné jednoduše měnit parametry, např. potřebnou výšku, změnit polohu zalomeného dílu nebo vyměnit vozík. V ovladači je nízké napětí (48V) a snadno se používá.
Šikmý žebříkový výtah MINOR dopraví náklad do míst, kam je obtížný přístup např. úzké ulice, okna nebo střechy. Například pokud je potřeba dopravit střešní tašky na střechu tak, aby se snížil počet poškozených tašek proti "ruční" dopravě. Odstraněním ruční práce se zvýší produktivita. Při rekonstrukcích bytů se už materiál nemusí dopravovat po schodech nebo domovních výtahem, což je pro ostatní obyvatele domu pohodlnější a práce je celkově čistší.
Toto zařízení je určeno pro přepravu materiálu, NENÍ URČENO PRO PŘEPRAVU OSOB!

SOUČÁST VÝTAHU:
- standartní klec (5000096)
- 1x žebříkový díl základní 2,1m
- 7x žebříkový díl 2,1m (5000007)
- 2x žebříkový díl 0,9m (5000006)
- 1x žebříkový díl 0,6m (5000005)
- kloubový díl
- koncový díl 0,6m s kladkou
- pohonná jednotka
- středová podpěra
- koncová podpěra
- vozík/ držák klece
- ocelové lano 60m/5mm
- ovladač 48V