CAMAC MINOR ESCALERA 150kg-20m

CAMAC MINOR ESCALERA 150kg-20m
Výrobce:CAMAC
Zařazení:Stavební výtahy
Záruka:Záruka 2 roky

U dodavatele (expedice 2-5 dnů)
 
Cena:176 979 Kč bez DPH
214 145 Kč vč. DPH


Lehký žebříkový výtah s rychlou montáží, určený pro zvedání břemen nebo solárních panelů na střechy, nízké budovy nebo pro renovace.
Může pracovat ve svislé i šikmé poloze.
Žebříkový stavební výtah je velmi užitečné zařízení například pro renovační práce na místech, kam se podobné stroje nedostanou. Montáž je snadná, hmotnost nízká, poskytuje snadný přístup ke střechám a oknům. Konstrukce žebříkového stavebního výtahu MINOR je modulární pro rychlou montáž přímo na místě použití. Lze jej také snadno upravit, buď prodloužením žebříku nebo přidáním příslušenství, jako je kloubová sekce nebo různé klece. Ovládání je nízkonapěťové (48V) se snadným použitím.
Žebříkový stavební výtah MINOR doveze jakýkoli náklad až na místo použití, i když je obtížné přístupné, například úzké ulice, okna nebo střechy. Ideální je třeba při pokládce střešních tašek , dopraví je na místo, čímž eliminuje riziko rozbití při ruční manipulaci. Produktivita se zvyšuje odstraněním zbytečných manuálních činností. U rekonstrukcí prováděných v bytech již není nutné nosit materiál po schodištích nebo vozit výtah, což znamená méně nepohodlí pro ostatní obyvatele domu a mnohem čistší provoz.

Tento stroje je určen pouze k přepravě materiálů, NE OSOB!!!

SOUČÁST VÝTAHU:
- standartní klec (5000108) nebo plošina pro solární panely (5000109)